Истории за One Direction

Малки истории

Здравейте хора! Тук ще публикувам представи... Повечето ще са перверзни :D 
Представа 1

С Найл сте гаджета вече от един месец, но все още не сте го правили. Една вечер той се прибира, а ти си в кухнята и правиш вечеря. Той влиза хващате изпод кръста и те целува.
Найл: Знаеш ли, остави вечерята, ела с мен!
Ти: С удоволствие Найл...
Той те хваща и те слага на ръцете си. Така те води до стаята, където внимателно те пуска на леглото и започва да те целува. Ти му отвръщаш, като започваш да разкопчаваш ризата му. Докато те целува, той съблича потника ти и разкопчава сутиена ти. Ти вече си стигнала до панталоните му, като внимателно разкопчаваш копчетата, докато езиците ви се преплитат страстно. След малко и двамата сте само по долни гащи. Виждаш как малкия Найл е изпънал боксерките му. Погалваш го, а той стене от удоволствие. 
Найл: Продължавай, моля те!
Ти продължаваш да галиш малкия му приятел с едната си ръка, а с другата започваш да сваляш боксерките му. Той през това време стене от удоволствие, докато се опитва да събуе прашките ти. Най-накрая и двамата се оказвате съвсем голи. Той започва да ближе и целува цялото ти тяло, като започва от врата. Бавно той достига гърдите ти и започва да прави кръгове около зърната ти. Това ти доставя особено голямо удоволствие. След малко, той продължава да се движи по тялото ти и достига триъгълника ти. Когато започва да те ближе там, ти просто изгаряш от удоволствие и стенейки го молиш да не спира. 
Ти: Ах, Найл.... Точно ... така... ооо.... Найл... продължавай!
Той продължава, докато по едно време ти не хващаш пениса му и го навираш в устата си. Той не очаква това, и когато го правиш, той изохква от изненада. Явно това му доставя удоволствие, защото те моли да не спираш, докато той не свърши. Ти страстно галиш члена му с езика си. По едно време усещаш как той свършва в устата ти. 
Ти: Найл?
Найл: ааа... ммм... да?
Ти: Можеш ли да го направиш?
Найл: Ммм... да... разбира се... само да намеря презарватив....
Той става от леглото и след малко се връща с презарватив в ръка. Кара те ти да му го сложиш. Ти с удоволствие слагаш презарватива на члена му, който е толкова голям... След малко ти вече си готова и той отива зад гърба ти.
Ти заставаш на колене и той започва да слага пръстите си в отвора ти... Усещаш болка, но и удоволствие. След малко, той вкарва и пениса си, което за теб е нечоквано бързо и ти изохкваш от болката, което това ти причинява. 
Найл: Съжалявам-.... Добре ли си?
Ти: .... Да... продължавай!... ооохх...
Найл продължава да вкарава члена си в теб. Усещането е неповторимо... Продължавате така около пет минути, като той внимателно вкарва пениса си в теб, а ти се тресеш... По едно време той спира.
Ти: Защо.... спря... Найл?
Найл: Знаеш ли.... пропуснахме нещо... много важно... 
Ти: Какво? 
Найл: 69
Ти: Оо... Найл... 
След това той ляга по гръб, а ти си върху него. Слагаш главата си там, където е пениса му и започваш да го ближеш и да го галиш. Той от своя страна ближе вагината ти и те обгръща с ръцете си. И двамата стенете от удоволствие. Това продължава сякаш цяла вечност, докато не усещаш как и ти свършваш... Тогава Найл те хваща, и те сллага до себе си. Той те прегръща, а ти него и така заспивате.
Уеб сайт в alle.bg